Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

Regulamin udziału w akcji „bookcrossing”

  1. Książki wyłożone na naszym bookcrossingowym regale są udostępniane za darmo każdemu chętnemu czytelnikowi, uczniom naszej szkoły, ich rodzicom, i wszystkim pracownikom.
  2. Wystarczy podejść do regału, znaleźć coś interesującego dla siebie i … zacząć czytać.
  3. Z wolnego księgozbioru można korzystać na miejscu, w obrębie szkoły lub zabrać książkę do domu.
  4. Po skończeniu lektury odłóż swój egzemplarz na miejsce.
  5. Jednorazowo możesz zabrać do domu 1 książkę.
  6. Jeśli książka miałaby zostać z Tobą na zawsze, uzupełnij księgozbiór i za zgodą rodziców przynieś w to miejsce jakąś książkę od siebie.
  7. Szanujemy się nawzajem, więc postaraj się, by przyniesione z domu egzemplarze nie były zniszczone. Pomyśl, czy książka którą chcesz uwolnić (oddać) jest ciekawa i godna polecenia. Takie powinny być wszystkie książki z naszego regału.
  8. Dbamy o wszystkie „uwalniane” książki! 10.Darzymy Cię zaufaniem! Wierzymy, że będziesz odpowiedzialnie angażował się w naszą wspólną akcję. Zapraszamy nauczyciele- bibliotekarze.

  

Back to top